Nagykontrasztú változat


Helyi hírek    Közérdekű információk    Eseménynaptár    Helyi pályázatok

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÓ ÉVZÁRÓ RENDEZVÉNYEK RÉPÁSHUTÁN!


KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM ÉS KÖSZÖNÖM! Hirtelen csak ezek a szavak jutnak eszembe, amikor arra gondolok, hogy mennyit és milyen minőségben tevékenykednek fáradhatatlan munkatársaim, akik évek óta dolgoznak a köz javáért, azaz Répáshuta lakosságáért, értünk. Köszönöm mindezt az önkormányzati, óvodai, iskolai dolgozóknak, pedagógusoknak és a képviselő testület tagjainak. Köszönjük továbbá a Vadász Étteremnek a rendezvényhelyszínt, ahol a kedves személyzet jóvoltából ezúttal is kiválóan éreztük magunkat… 
Szintén a minap, a Kultúrházban tartottuk a Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat rendezvényét, amelyen részt vett az énekkarunk és néptánc együttesünk is. Külön elismerés illeti őket és mindazokat, akik a helyi kultúránk, hagyományaink megőrzése érdekében vállalnak önzetlen szerepet.
Egészségben, Bőségben, Békében, Szeretetben és Áldásban bővelkedő Új Esztendőt Kívánok Mindenkinek Répáshután és az árkon-bokron túl is... 😊 Erdős Tamás polgármester, 2018. KarácsonyFelhasználónév:
Jelszó:A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
e-mail hirdetés szolgáltatók honlaptérkép