Nagykontrasztú változat


Helyi hírek    Közérdekű információk    Választás – 2019    Helyi pályázatok

Az ember és a nagyragadozók együttéléséről tartottunk szakmai szimpóziumot Répáshután!


A nagy sikerre való tekintettel, immár második alkalommal rendeztük meg Répáshután a nagyragadozókkal való együttélést segítő #EuroLargeCarnivores LIFE projekt műhelybeszélgetését 2019. október 21-22-én, az ember-vadvilág konfliktus-kezeléssel foglalkozó német/kanadai Elmauer Intézet munkatársainak vezetésével.

 

 

Az eseményen részt vett többek között Répáshuta polgármestere, a WWF Magyarország, a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság, az Országos Magyar Vadászkamara, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Kuvaszőr Program, a Nemzeti Nyomozó Iroda, a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács (CIC) és más szakmai szervezetek képviselői, valamint állattartók, vadászok és természetvédelmi szakemberek. A rendezvényt független moderátorok vezették, Kai Elmauer (igazgató) vezetésével. A résztvevők konkrét megoldási javaslatokat dolgoztak ki a nagyragadozókkal kapcsolatos konfliktusok hatékony kezelésére…

 

 

 

 

 

 Bővebb információ a projekt honlapján: https://www.eurolargecarnivores.eu/hu/, magyar nyelven is) illetve Youtube csatornáján https://www.youtube.com/channel/UCltgwRnDYUiZ6yOHtahGofQ érhetők el."


Felhasználónév:
Jelszó:

A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
e-mail hirdetés szolgáltatók honlaptérkép