Nagykontrasztú változat


Helyi hírek    Közérdekű információk    Választás – 2019    Helyi pályázatok

FELHÍVÁS! Tisztelt külföldről érkező Répáshutaiak!


Kérjük Önöket, hogy legyenek tekintettel az itt élő családtagjaikra, rokonaikra, a répáshutai lakosokra, és csökkentsék minimálisra a közösségben való részvételt. Lehetőleg maradjanak az otthonukban!

A jelenlegi szabályok alapján 2 hetes hatósági házi karanténra kötelezik azokat, akik például Olaszországból érkeznek haza.

A répáshutai lakosok érdekében kérjük Önöket, hogy amennyiben külföldről, BÁRMILYEN ORSZÁGBÓL érkeznek haza, haladéktalanul jelezzék a hivatal@repashutaonkormanyzat.t-online.hu email címen. Kérjük megjelölni, hogy hol és mennyi ideig tartózkodtak, mennyi időre és mikor tértek haza, a lakcímet vagy azt a címet, ahol tartózkodni fognak az itthonlétük alatt, valamint azon személyek nevét és életkorát, akikkel egy házban lesznek itthonlétük alatt.

A hatósági házi karantén ellenőrzésére egyelőre nincs eszközünk, de azonnali rendőrségi bejelentést fogunk tenni azokról, akik nem így cselekszenek, é s tudomásunkra jut, hogy a felhívás ellenére mozognak a településen!

Megkérek minden jogszabálykövető állampolgárt, hogy tegyenek hozzám hasonló módon mindannyiunk érdekében.

Kérem továbbá Önöket, hogy kerüljék a családi összejöveteleket, ne látogassák meg rokonaikat.

A távolmaradást a rokonok meg fogják érteni, sőt a fertőzéstől való tartózkodás miatt még hálásak is lesznek Önnek.

Közös cél, hogy megvédjük közösségünket!

Mi komolyan vesszük a jelenlegi helyzetet. Ha mindenki betartja az előírásokat, akkor nem lehet majd gond! Az előírások betartása, az együttműködés megmenthet minket attól, hogy a fertőzés megváltoztassa a mindennapjainkat.

Kérem, hogy cselekedjenek a közösség érdekében!

Erdős Tamás

polgármester

2020. március 16.


Felhasználónév:
Jelszó:A honlap az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

 
e-mail hirdetés szolgáltatók honlaptérkép